Wijnproeverij & Zo

 

Ben je geïnteresseerd in een wijnproeverij?
Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wij komen naar jou.

Dat kan zijn, bij je thuis, je vereniging, trouw locatie, camping, Bed & Breakfast locatie, bij je in de tuin, na een stadswandeling in Gorinchem. Enkele glazen, wat proefgerei, stoelen, (sta) tafel(s), crackers om de smaak te neutraliseren en uiteraard wijnflessen en een kurketrekker zijn er maar nodig. Je beleeft een onvergetelijke proeverij met door ons geselecteerde kwaliteitswijnen. Wij doen dit geanimeerd met interactie tussen iedereen die meedoet aan de proeverij. Wijnproefervaring is niet vereist.

Invloed van druiven, klimaat, bodem op de smaak van de wijn? De passie van de wijnboer en stijl van wijnmaken? Wat gebeurt er allemaal met de wijn voor deze in de fles zit? Waar komen de verschillen in prijzen vandaan? Hoe proef je wijn? Hoe combineer je wijn met spijs?

Door het proeven met uitleg en het zelf ervaren krijg je steeds meer kennis en inzicht hoe de wijnwereld in elkaar zit. Wij leggen je uit hoe de wijnboer(in) werkt, over zijn/haar werk in de wijngaarden, in de kelders, zijn/haar manier van omgaan met klimaat- en bodeminvloeden. Dit proef je allemaal terug in de wijn. Vanaf 8 personen kunnen wij al een onvergetelijke en interessante proeverij verzorgen. Voor grotere groepen maken wij een groepsprijs. Hieronder vindt je onze prijzen.

Je proeft wijnen die door ons geselecteerd zijn uit ons assortiment of daarbuiten, wijnen die op ons pad zijn gekomen die de moeite waard zijn om te proeven. Duur van de proeverij  is afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal te proeven wijnen.
De proeverijen zijn inclusief glazen, proefgerei, 1 eenvoudige wijn-spijs combinatie en prijzen met korting voor de wijnen die n.a.v. de proeverij worden besteld.

Proeven van 6 wijnen:
duur +/- 2 tot 2,5 uur
8 t/m 12 personen:  € 19,50 p.p.
13 t/m 18 personen: € 240,- groepsprijs
voor proeverijen verder dan 15 km van Gorinchem rekenen wij € 25,- reiskosten

Proeven van 8 wijnen:
duur +/- 2,5 tot 3 uur
8
t/m 12 personen:  € 24,50 p.p. 
13 t/m 18 personen: € 300,- groepsprijs
voor proeverijen verder dan 15 km vanaf Gorinchem rekenen wij € 25,- reiskosten

Extra:
wijn-spijs hapjes, veelal uit eigen keuken :
8 t/m 12 personen: € 5,50 p.p.
13 t/m 18 personen;
€ 69,- groepsprijs

Proef locatie;
voor € 90,- kunnen wij al een perfecte locatie voor u verzorgen in Gorinchem of omgeving.

Voor proeverijen voor nog grotere groepen, een evenement of workshop/proeverij met speciale wijnen, inhuren voor wijncatering verzoeken wij contact met ons op te nemen.

Meldt je aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je vanzelf op de hoogte van al onze activiteiten, zoals o.a. onze Voorjaarsproeverij in april, Najaarsproeverij in oktober en diverse kleine proeverijen tussendoor.