Referenties

Zeer prettig en met goed advies door Wilma bij de bestelling, verpakking en snelle en complete levering van eindejaarsgeschenken voor onze klanten. Mooie beschrijving van de smaakbeleving en advies wanneer op dronk , bij welke temperatuur serveren en bij welke gerechten. Zo kunnen wij onze relaties wijn geven en een professioneel advies. Zoals men dat ook zakelijk van ons gewend is. Dank en voor jou en voor allen prettige feestdagen.

Gerard Scholten, Nedvan Mobility Solutions BV, Alphen aan den Rijn

Tijdens de Najaarsproeverij van Le Grappillon in ’t Hart in Hardinxveld wonnen wij een wijnproeverij aan huis. Een leuke prijs die wij in de met onze vrienden en kennissen met mooi weer in onze tuin hebben gehouden. Er gingen diverse flessen open; van wit droog, via rosé naar rood en zoet. Onder het genot van diverse harde Hollandse en zachte schapen- en geitenkaasjes, gedroogde Franse worstjes, proefde iedereen de wijnen. Het was weer bijzonder te constateren hoe uiteenlopend de persoonlijke smaken waren. Wilma, wederom een topavond gehad mede dank zij jou! Volgende keer komen wij zeker weer naar jouw proeverijen en hopelijk mogen wij deze prijs nog eens winnen.

Henk en Ellen van Tilborg, Hardinxveld-Giessendam

Ik ken Wilma als een gedreven wijnkenner, die met liefde voor het product de wijndrinker een eerlijke, lekkere en betaalbare wijn gunt. Service vindt ze belangrijk. Als ik wijn nodig heb, adviseert ze me en levert zeer snel. Als ik iets wil weten, informeert ze direct en uitgebreid. Kortom, we drinken haar wijnen met een glimlach.

Rob van Raak, Raak Avies, Gorinchem

Wij zijn heel erg tevreden over Le Grappillon. Wilma zoekt met heel veel interesse de wijnen uit die het dichtst bij ons komen. Ze is uiterst correct in het regelen en bezorgen van de wijnen, ook nog in geschenkverpakking, wij hoeven niets te doen dan alleen maar uitdelen! We krijgen altijd goede reacties van onze klanten, dat is heel fijn!

Gert-Jan en Marleen Vlot, GJV Dieselservice B.V., Hardinxveld-Giessendam

Voor onze Relatiedag zochten we een frisse, elegante, fruitige witte wijn en een rode wijn gemaakt van een speciale druif; mourvèdre. Aangezien Wilma goed thuis is in de Languedocstreek en daar boeren kende, die wijnen met deze druif hadden, heb ik me laten verrassen met een aantal proefflessen. Hieruit hebben wij twee heerlijke wijnen gekozen. Wat mij betreft heeft Wilma alles prima verzorgd en afgewikkeld. Wij hebben onze klanten ermee kunnen verrassen!

Martin van der Veen, Repromat B.V., De Meern

In 2005 was onze eerste kennismaking met Wilma. Zij heeft in november van dat jaar een wijnproeverij voor ons verzorgd voor “De Heeren van Arkel”. Dit was een enorm succes. Sindsdien bestellen wij met grote regelmaat wijnen bij “Le Grappillon”, zowel zakelijk als privé. Voor ons bedrijf verzorgt Wilma, naar zeer grote tevredenheid, ook onze relatiegeschenken.

Wilja Inpijn, Van Dijk-Inpijn Metaalbewerking, Arkel

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.