Referenties

Ik ken Wilma als een gedreven wijnkenner, die met liefde voor het product de wijndrinker een eerlijke, lekkere en betaalbare wijn gunt. Service vindt ze belangrijk. Als ik wijn nodig heb, adviseert ze me en levert zeer snel. Als ik iets wil weten, informeert ze direct en uitgebreid. Kortom, we drinken haar wijnen met een glimlach.

Rob van Raak, Raak Avies, Gorinchem

Wij zijn heel erg tevreden over Le Grappillon. Wilma zoekt met heel veel interesse de wijnen uit die het dichtst bij ons komen. Ze is uiterst correct in het regelen en bezorgen van de wijnen, ook nog in geschenkverpakking, wij hoeven niets te doen dan alleen maar uitdelen! We krijgen altijd goede reacties van onze klanten, dat is heel fijn!

Gert-Jan en Marleen Vlot, GJV Dieselservice B.V., Hardinxveld-Giessendam

Voor onze Relatiedag zochten we een frisse, elegante, fruitige witte wijn en een rode wijn gemaakt van een speciale druif; mourvèdre. Aangezien Wilma goed thuis is in de Languedocstreek en daar boeren kende, die wijnen met deze druif hadden, heb ik me laten verrassen met een aantal proefflessen. Hieruit hebben wij twee heerlijke wijnen gekozen. Wat mij betreft heeft Wilma alles prima verzorgd en afgewikkeld. Wij hebben onze klanten ermee kunnen verrassen!

Martin van der Veen, Repromat B.V., De Meern

In 2005 was onze eerste kennismaking met Wilma. Zij heeft in november van dat jaar een wijnproeverij voor ons verzorgd voor “De Heeren van Arkel”. Dit was een enorm succes. Sindsdien bestellen wij met grote regelmaat wijnen bij “Le Grappillon”, zowel zakelijk als privé. Voor ons bedrijf verzorgt Wilma, naar zeer grote tevredenheid, ook onze relatiegeschenken.

Wilja Inpijn, Van Dijk-Inpijn Metaalbewerking, Arkel