De Najaarsproeverij op 2 november 2018 was weer een succes. Deze keer extra aandacht voor wijn met spijs. De proevers konden dit zelf ervaren. Zij kregen tips voor het combineren op eenvoudige wijze van spijs bij wijn en bijpassende hapjes bij de wijn proeven. De opkomst was groot.

Een greep uit onze zelfgemaakt spijzen; pesto rosso, kip ragout met shitake paddestoelen, fritta & chorizo, Italiaanse salami, saucisson de Toulouse, Zuidfranse olijven . Deze hapjes stonden bij de wijnen waar ze lekker bij smaakten. De wijnen stonden mooi opbouwend in de juiste volgorde. De sfeer was ook uitstekend. Iedereen genoot, inclusief wij zelf !

De wijnen, die altijd met aandacht voor goede prijs-kwaliteitsverhouding voor onze proeverijen worden uitgezocht, kwamen uit:
Frankrijk;  Minervois, Corbières, Saint-Chinian, Maury, Saint-Emilion met diverse IGP of VDP wijnen. I
Italië; Valpolicella, Chianti Colli Senesi, Montefalco,
Spanje; Catalunya, Ribera del Guardiara, Extremadura, Rioja, Navarra en
Portugal; Porto en Vinho Verde.

Zoek je een bijpassende wijn voor bij je gerecht? Vraag ons gerust om advies via info@legrappillon.nl

Wil je op de hoogte blijven van onze proeverijen, activiteiten en kelderrestanten?
Schrijf je dan hier in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.
Deze sturen wij 1 tot 4 keer per maand